Airstream huren, zowel zakelijk als voor de particulier

Reacties zijn gesloten

Wie wilt er nu geen Airstream huren? Echt geweldig om met zo een caravan de blits te kunnen maken. Je kan bij TourArt deze modellen huren en voor meerdere doeleinden gebruiken. Zowel de zakelijk klant als de particulier kan hier gebruik van maken. Wij als bedrijf zijnde hebben al meerdere keren hier gebruik van gemaakt. Regelmatig zijn wij te vinden op beurzen of andere evenementen. Het leuke is dat wij dan met zo een trailer hier gaan staan. deze kunnen wij goed gebruiken om onze producten aan te prijzen. Wij hebben een bedrijf in lekker eten en met zo een trailer kunnen wij bepaalde producten laten proeven.

Ga ook een Airstream huren

Airstream hurenDe allereerste trailer is ontworpen en gebouwd door Wally Byam. Dit gebeurde allemaal in zijn achtertuin. Deze trailer al sinds 1931 een begrip en één van de bekendste merken. Helaas is deze ontwerper in 1962 op 67 jarige leeftijd overleden. Maar deze trailers blijven voortbestaan.

Wij zijn van plan om weer een Airstream te huren, voor een aankomend evenement. De vorige keren op de beurzen hebben wij veel positieve reacties gekregen over de trailer. Veel mensen kwamen hierdoor juist kijken, wat wij allemaal verkochten. Deze keer gaan wij het nog groter aanpakken, maar dat gaan wij hier nog niet vertellen.