Babykoop: alles voor je baby

Reacties zijn gesloten

Babykoop is verbonden aan de winkel Het Bedden en Babyhuis in Utrecht. Naast de winkel kun je ook terecht op de webshop, namelijk www.babykoop.nl. Bij babykoop vind je alles wat je als ouder nodig hebt voor je baby, peuter, kleuter en tiener. Kinderwagens, ledikantjes, speelgoed, kinderstoelen, tienerkamers, noem maar op.

Over Babykoop
Oorspronkelijk is Babykoop dus ontstaan uit de winkel Het Bedden en Babyhuis in Utrecht. Deze winkel is opgericht door de familie Schaatsenberg in 1938. Tegenwoordig staat alweer de derde generatie Schaatsenberg aan het roer van dit bedrijf. Van origine bestond de winkel uit twee delen, namelijk een speciaalzaak voor baby artikelen en een beddenwinkel. In 2009 werden deze twee onderdelen van elkaar gescheiden en kreeg de baby afdeling haar eigen winkelpand. Tegenwoordig kun je alles vinden wat je nodig hebt op baby gebied, in de ruime winkel van maar liefst 200 vierkante meter.

Waarvoor kun je allemaal terecht bij Babykoop?
Als je op zoek bent naar spullen voor je aankomende of pasgeboren baby, dan ben je bij Babykoop aan het juiste adres. Alles wat je maar kunt bedenken wat je nodig hebt voor de babykamer, zoals een wiegje, een ledikant, boxen en kasten maar ook complete tienerkamers. Maar daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een grote diversiteit aan de nieuwste soorten autostoeltjes, kinderstoelen, buggy’s en kinderwagens. En wat dacht je van het leukste speelgoed en gezellige accessoires om de kinderkamer mee op te fleuren? In de showroom staan diverse soorten compleet uitgeruste babykamers en tienerkamers uitgestald. Hierdoor krijg je een goed idee van hoe de meubels er in jouw huis uit zouden zien. Alle artikelen die in de showroom staan, kopen ze groot in, waardoor ze dit voor een scherpe prijs kunnen aanbieden aan jou.

Uitstekende service
Wanneer je een bezoekje brengt aan onze winkel in Utrecht kun je rekenen op de beste service. Als (toekomstig) ouder is het lastig kiezen met zo’n ruim aanbod aan baby- en kinderspullen. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat je daarom graag te woord en denkt met je mee over welke artikelen het beste passen bij jou en bij jouw kind. Daarnaast kunnen wij vanuit ons magazijn snel de gewenste artikelen bij je leveren, door heel Nederland. Ze kunnen desgewenst zelfs in België en Duitsland bezorgen. En dan zetten ze dat wiegje ook nog voor je in elkaar.