Met behulp van onze Veiligheids-trainingen kunt iedereen helpen!

Reacties zijn gesloten

Wilt u een of meerdere levens redden? Schrijf je dan nu in voor Veiligheids-trainingen.

Wanneer u bij ons Veiligheids-trainingen volgt bent u voorbereid op de volgende situaties en weet u wat u moet doen!

 

U bent samen met uw vrouw lekker een middagje aan het shoppen in de stad. U loopt de winkel uit en midden op straat zakt er een man in elkaar. Hij heeft een hartstilstand. Wat doet u nu? Veel mensen doen niks, ze zijn bang om fouten te maken. Wanneer u de Veiligheids-trainingen heeft gevolgd weet u dat u nu de reanimatie moet starten en een van de omstanders 112 moet laten bellen. Tevens is het ook verstandig om iemand om een AED te laten vragen. Wanneer u start met de reanimatie en 112 belt krijgt u instructies via de telefoon wat u precies moet doen. Deze instructies blijft u krijgen totdat het ambulancepersoneel ter plaatse is om het reanimeren van u over te nemen.

U bent aan het zwemmen met uw zoontje. Een klein jongetje glijd onderuit en valt op de grond. Het been van het jongetje staat scheef. Het is gebroken. Wat moet u nu doen? U loopt naar het jongetje toe, stelt het jongetje gerust. Je vraagt of hij een telefoonnummer heeft van zijn ouders. Zijn ouders kunnen vervolgens met hem naar de dokter.

Wanneer u bij ons een Veiligheids-trainingen volgt zal dit u allemaal stap voor stap worden uitgelegd. Zo weet u precies wat u moet doen in een van deze situaties.