Een mooie, schone auto met car cleaning in Alkmaar

1 min read
Car cleaning Alkmaar

Voor car cleaning Alkmaar ben je bij Vanderdetails aan het juiste adres. Car cleaning wordt vaak gebruikt in combinatie met autopoetsen maar dit is niet helemaal hetzelfde. Car cleaning bestaat uit allerlei specialistische behandelingen waarbij ieder detail van de auto wordt meegenomen. Je kunt je gehele interieur laten reinigen, zoals de bekleding, of bijvoorbeeld hondenhaar laten weghalen. Maar ook het exterieur, denk aan polijsten, koplampen en stoeprand schade op je velgen.

Car cleaning AlkmaarProfessionele car cleaning in Alkmaar

Zelf ben ik erg enthousiast over car cleaning in Alkmaar van Vanderdetails. Ik heb mijn auto een tijdje geleden weggebracht voor car cleaning. Ik wilde namelijk de stoelbekleding eens goed laten reinigen, maar ook had ik wat schade op mijn lak. Mij werd toen verteld dat dit met polijsten verholpen kon worden. Zowel het polijsten als de car cleaning is mij enorm goed bevallen. De mensen van dit bedrijf zijn vakbekwaam en weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Het resultaat is echt top en mijn auto glanst als nooit tevoren! Ook het interieur is weer helemaal fris en schoon dus ik heb het gevoel dat ik in een gloednieuwe auto rijd! 

Ik kan car cleaning Alkmaar aan iedere auto bezitter aanraden. Het is af en toe wel fris om je auto een reinigingsbeurt te geven en dit zijn echte vakmensen. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten! De prijs wordt namelijk berekend op basis van jouw wensen en het is echt niet duur.