Een paranormale lezing – maar dan online

Reacties zijn gesloten

Soms hebben we vragen waar geen eenvoudig antwoord op mogelijk is. Het antwoord is misschien hard, of pijnlijk. Toch zijn er veel mensen op zoek, juist naar dit soort antwoorden. Deze mensen komen vaak uit bij de hulp van een gids, medium of paragnost, wiens intuïtie fijn genoeg is om deze antwoorden te verschaffen.

In contact met een medium

Paranormaal begaafden kunnen op verschillende manier in aanraking komen met hun krachten. Via een glazen bal, een dek aan kaarten, je hand lezen, noem maar op.  In het verleden waren deze lezingen vaak alleen face-to-face mogelijk. En dat is vaak ook nog steeds de associatie die men heeft bij een paranormaal medium. Een tweede beeld dat iedereen wel kent, is het bel medium van de televisie. Maar daar heeft niet iedereen vertrouwen in, en vaak voelt men zich belemmert persoonlijke problemen voor het publiek te delen – ook al is alles anoniem. Tegenwoordig is er echter een paragnostenchat, een online plaats waar paragnosten hun boodschap kunnen uitdragen en antwoord kunnen bieden op moeilijke vragen.

Voordelen van een online medium

Zo’n lezing via het internet heeft een aantal voordelen. Je kan een afspraak boeken voor een online chat, en de paragnost van te voren informatie voorzien over jezelf en de vraag waar jij antwoord naar zoekt. Betaling vindt vaak plaats via credit card en het bedrag is gebaseerd op de duur van het gesprek. Dit betekent niet dat er haastig gechat moet worden. Wel betekent het dat de aanvragen bewuster nadenkt over het stellen van de juiste vragen.

Online kan je met een paragnost chatten, mailen, bellen of videobellen. Sommige mensen vinden deze behandeling onpersoonlijk. Andere zien juist veel voordelen in deze afstand. De paragnost wordt niet afgeleid door de persoon en kan de aandacht puur richten op de vraag die wordt gesteld. Ook is het een laagdrempelige methode om het eens uit te proberen. En met name in situatie waar men aan huis gebonden is, zoals we onlangs allemaal met COVID hebben meegemaakt, biedt het uitkomsten.

Zo is de komst van het internet een uitkomst voor paragnosten om hun diensten te verbeteren. De stereotype heks met de glazen bol op de kermismarkt verdwijnt van het podium. Je kan nu rustig vanuit je kamerstoel met een kop thee, volledig in je eigen comfortzone, antwoord krijgen op de vragen waar jij mee rondloopt. Het is ook belangrijk om tijdens een lezing jezelf comfortabel te voelen. Alleen dan sta je open voor de energie van het universum.

Het enige wat je daar nu voor nodig hebt is een smartphone, computer of tablet met een goede internet verbinding.