Eenvoudig een auto huren voor een dag

2 min read

Heb je een dag een auto nodig? Dan kun je eenvoudig een auto huren voor een dag. Dat kun je door heel Nederland doen. je betaalt voor een auto huren voor een dag een voordelig dagtarief op het tijdstip en de locatie dat het jou uitkomt. heb je meerdere afspraken op een dag, wil je een dagje weg of heeft je partner de auto nodig? Een auto huren voor een dag is  dan betaalbaar en heel eenvoudig. Alles is immers zo geregeld,  zonder gedoe. Je kunt de auto dan huren voor het speciale dagtarief. De auto's staan op straat en bij meer dan 130 NS-stations. Er staat dus altijd wel een auto in de buurt klaar om te huren. Die auto is eenvoudig te reserveren. je hoeft niet maar een bedrijf of balie, want je kunt die auto reserveren, openen en sluiten via een app.

Huren van een auto voor zakelijk gebruik

Moet je veel bezorgen? je kunt ook een auto huren voor een dag als je bijvoorbeeld een aantal zakelijke afspraken op 1 locatie in een dag wilt afhandelen. Moet je op een dag op meerdere adressen spullen ophalen of spullen afhalen? Aangeraden wordt om dan een Caddy te huren. De Caddy is een deelauto met een grote laadruimte. Uiteraard kun je deze deelauto voor zakelijk gebruik net zo gemakkelijk huren als de andere deelauto's. Het voordeel van zakelijk autodelen is dat de deelauto's meebewegen met jouw bedrijf. Heb je de volgende week twee keer zoveel auto's nodig? Dan is dat geen enkel probleem. Je kunt dan gebruikmaken van een van de deelauto's op straat. Wil je beschikken over een exclusieve deelauto voor jouw bedrijf? Ook dat is mogelijk. Er is dus altijd een mobiliteitsoplossing op maat mogelijk, zowel voor zzp'ers en freelancers als voor gemeenten,  het MKB en grote bedrijven. Voor iedere zakelijke rijder is er een passend abonnement. Door,gebruik te maken van een landelijk netwerk van deelauto's heb je geen omkijken meer naar schoonmaak, verzekeringen en onderhoud van de auto. 

Een auto reserveren met een autodelen app

Je kunt een deelauto ver van te voren of een kwartier voor vertrek reserveren. Dat reserveren van een deelauto doe je met de autodelen app. Met die autodelen app kun je de auto ook openen en sluiten. De autodelen app is er voor Android en Apple iOS. Je kunt met je smartphone de QR code scannen. Wil je de autodelen app direct downloaden? Klik dan op de button.