Even erop uit

Reacties zijn gesloten

Af en toe moeten we even weg, weg van huis en weg van werk. Een breker van het gewone leven. Ter ontspanning of juist voor het plezier, misschien zelfs allebei. Maar goed, waar ga je dan naartoe? En wat ga je doen? Alleen of samen? In deze blog zet ik de leukste uitjes voor je op een rijtje. Misschien komt er iets voorbij waar je zelf nog helemaal niet aan gedacht had. En dat allemaal in ons eigen landje, wel zo fijn dichtbij huis. Want ook in tijden als deze is er nog steeds veel mogelijk. Lees je mee?

Een dagje

Als je er een dagje op uit gaat, doe je dat meestal voor de leuk. Even iets om de sleur te doorbreken en naar uit te kijken. Vaak vergt dit geen enorme planning en heb je aan één vrije dag al genoeg. Persoonlijk zoek ik juist op deze dagen graag de ontspanning op. Een soort mini-vakantie. Een dagje badderen in de sauna of vol verwondering door een museum lopen, zijn mij op het lijf geschreven. Daarna trakteer ik mezelf en de rest van mijn gezelschap graag op een lekker etentje om de dag af te sluiten. Maar misschien zoek je juist meer avontuur en/of ben je van plan met een grote groep vrienden weg te gaan. Kijk dan waar de beste achtbanen of survivalparken te vinden zijn, zeker richting het oosten zijn er genoeg.

Een weekendje

Maar een overnachting is toch specialer. Dit doen de meeste mensen ook niet zo vaak en dat draagt natuurlijk bij aan de beleving. Een hotel Scheveningen is enorm leuk omdat het voor velen wat uit de richting is maar wel een typisch vakantiegevoel geeft. Een leuke stad, zon, zee en strand. Genoeg restaurantjes om uit te proberen en winkels om in te duiken. Wat wil je nog meer? Misschien heb je aan een weekend wel helemaal niet genoeg!

Een week

Dan boek je er gewoon wat bij! Deze zomer zag er nu eenmaal wat anders uit dan we gewend zijn. Wellicht heb je wat vakantiedagen over en wil je nog even weg. Nu is je kans! Het najaar seizoen is zo goed als van start gegaan maar de temperatuur is nog lekker. Het beste van beide werelden, zou je wel kunnen zeggen. Kijk op de website van… voor nog meer leuke uitjes en overnachtingen. Voor je het weet, wil je iedere week wel een zogenaamde ‘week-breker’.