Examentraining wiskunde B havo

1 min read
Examentraining wiskunde B havo

Ben jij op zoek naar een goede examentraining wiskunde B havo? Ik heb in de meivakantie een tweedaagse training gevolgd bij Ex(s)amentraining en dit was voor mij heel fijn. Ik ben nooit goed geweest in wiskunde maar ik wilde natuurlijk wel mijn examens halen. En het liefst ook zonder herkansingen!

Examentraining wiskunde B havoExamens gehaald met examentraining wiskunde B havo

Gelukkig waren er meer mensen in mijn klas die moeite hadden met de examenstof. Mijn leraar gaf ons toen een foldertje van Ex(s)amentraining en wij hebben ons toen samen ingeschreven voor examentraining wiskunde B voor havo. Ik vond het erg fijn dat de training vlak voor de examens plaats vond, want zo had ik alle stof nog goed in mijn hoofd zitten. Ook hadden wij les in een kleine groep waardoor er meer persoonlijke aandacht is in vergelijking met school. Sommige onderdelen vond ik erg moeilijk maar de docent nam steeds alle tijd om alles uit te leggen. Hierdoor kreeg ik uiteindelijk de belangrijke onderdelen steeds beter onder de knie.

Inmiddels heb ik mijn wiskunde examen behaald en dat was een enorme opluchting! Ik kan iedereen dan ook aanraden om de examentraining wiskunde B havo te volgen. Kijk eens op de website voor meer informatie.