Gratis waardebepaling laten doen?

3 min read

Bent u van plan uw huis te verkopen? Dan is  een waardebepaling een goed beginpunt. Hoeveel uw huis oplevert, geeft ook een indicatie op de prijs van een makelaar, en geeft u een beeld welk budget u mee werkt. Daarnaast levert een waardebepaling ook inzicht op de verbeterpunten van een woning, zodat u kan nakijken wat er valt te verbeteren, en of u zo nog eventueel de verkoopwaarde kan verhogen. Bij verkoopmakelaaroffertes kan u gratis en vrijblijvend een waardebepaling laten doen. Kijk nu snel wat uw huis oplevert, wat er valt op te knappen en wat uw opties zijn!

Hoe werkt het?

Een waardebepaling is niet het zelfde als een taxatie. Een waardebepaling geeft een nauwkeurige indicatie van de verkoopwaarde van een woning, uitgevoerd door een verkoopmakelaar met veel jaren ervaring op het gebied. Een taxatie wordt echter uitgevoerd door een taxateur, met als doel een taxatierapport voor bijvoorbeeld het oversluiten van een hypotheek. Wilt u uw huis verkopen? Dan is een waardebepaling de beste optie. Maar u vraagt u natuurlijk af, waar moet ik heen voor een waardebepaling?

Daarom bieden wij bij verkoopmakelaaroffertes de optie om een gratis en volledig vrijblijvende waardebepaling aan te vragen. Het is zeer eenvoudig:

  1. Vul eenmalig uw huidige adresgegevens en situatie in.
  2. Een lokale makelaar neemt contact op voor een afspraak.
  3. De marktwaarde van uw woning wordt bepaald.

Het bepalen van de marktwaarde van een woning duurt ongeveer 30 minuten, en kan vaak al op zeer korte termijn worden ingepland. Zo hoeft u  niet onnodig lang te wachten, en worden uw vragen snel beantwoord. 

Een waardebepaling is volledig gratis en vrijblijvend. Hiermee kan een makelaar direct zijn expertise tonen, en laten zien wat hij/zij voor u kan betekenen. U krijgt duidelijk inzicht op de huidige waarde van uw woning, eventueel met vergelijkbare woningen in de buurt. Mocht u uw woning willen verkopen, dan hoopt de makelaar uiteraard u hierbij te kunnen helpen. U bent echter niet verplicht tot iets na de waardebepaling, en kan nog rustig de tijd nemen om na te denken over de verkoop van uw huis. Bekijk nu snel onze website, en doe de volledig gratis waardebepaling! Zo krijgt u zekerheid over de waarde. 

verkoopmakelaaroffertes: Voor uw huis verkopen

Op onze website bieden wij vele soorten service en advies aan op het gebied van het verkopen van een huis. Wij weten immers dat het een grote last is, en er veel verschillende zaken geregeld moeten worden voordat het daadwerkelijk gebeurt. Daarom hopen wij bij verkoopmakelaaroffertes de last uit uw handen te nemen, en u gemakkelijk en snel te kunnen helpen aan een gratis waardebepaling of een makelaar. 

Bekijk dus snel de mogelijkheden op onze website, en vind hulp bij de verkoop van uw huis. U krijgt advies van makelaars met veel ervaring rond het gebied van uw huis, zodat u altijd het juiste bedrag voor uw huis krijgt. Door heel Nederland hebben wij makelaars zitten, waardoor de ingeplande afspraken veel minder lange wachttijd hebben, en daarnaast ook altijd advies op maat wordt gegeven voor uw woning en wijk. Bekijk snel de opties!