Je steentje bijdragen tegen milieuvervuiling? Gebruik voortaan duurzaam wc papier

1 min read
aanbieding wc papier

Zo langzamerhand begint de problematiek rond het milieu en het wereldwijde klimaat zeer serieuze vormen aan te nemen. Het is wat dat betreft maar goed dat een groeiend aantal mensen bereid is andere keuzes te maken; keuzes die niet meer ten koste gaan van het milieu welteverstaan. Een van de keuzes die een serieus verschil teweeg kunnen brengen betreft die voor het wc papier dat je dagelijks gebruikt. Milieuvriendelijk en duurzaam wc papier is namelijk gewoon voor iedereen beschikbaar. Interessant is bovendien dat je soms in de aanbieding dit wc papier met een milieuvriendelijk karakter kunt kopen. Hieronder lees je welke eigenschappen dit papier nu eigenlijk echt milieuvriendelijk maakt. 

aanbieding wc papier

Waaraan herken je dat toiletpapier milieuvriendelijk is?

Je kunt aan de volgende kenmerken zien of je te maken hebt net milieuvriendelijk wc papier:

  • Het wc papier is volledig gemaakt van gerecyclede materialen. Daardoor heeft er geen houtkap hoeven plaatsvinden voor dit papier.
  • Duurzaam toiletpapier bevat in het geheel geen schadelijke stoffen. Denk hierbij aan chloor, geurstoffen en kleurstoffen. Deze zijn onnodig en in potentie slecht voor de huid en de gezondheid.
  • De vellen van wc rollen met milieuvriendelijk toiletpapier voelen lekker zacht aan.
  • De vellen zijn sterk en stevig en scheuren dus niet zomaar.
  • Als je een setje met duurzaam en milieuvriendelijk toiletpapier bestelt, dan worden deze in een plasticvrije verpakking bezorgd.
  • Het wc papier is voorzien van het Europese Ecolabel.

More Stories