Lange vakantie: een grote reiskoffer kopen

Reacties zijn gesloten

Als ik op reis ga vind ik het fijn alles mee te kunnen nemen wat ik wil en nog wat ruimte over te houden voor souvenirs. Daarvoor ging ik een grote reiskoffer kopen. Mijn speurtocht begon op internet, waar ik er al snel achter kom dat de koffer voor mij aan een aantal eisen moet voldoen.

Waar aan denken bij het kopen van een reiskoffer?

Ten eerste moet de koffer zelf niet te zwaar zijn. Het lijkt me vreselijk als ik er bij het inchecken achter kom dat mijn koffer te zwaar is en er vervolgens weer iets uit moet gaan halen. Verder vind ik het materiaal van de koffer belangrijk, hier heb ik ook rekening mee gehouden bij een grote reiskoffer kopen. Vaak gooien ze bij het in- en uitladen van het vliegtuig nogal met de koffers, daarom moet hij wel tegen een stootje kunnen. Zelf heb ik daarom ook het liefst een harde buitenkant, zodat mijn spullen beter beschermd zijn. Verder is het niet fijn om met 20kg te moeten zeulen, dus wieltjes zijn ook een must! En als laatste wil het oog natuurlijk ook wat, dus heb ik het liefst een leuk kleurtje of een print. Dit helpt ook bij het herkennen van mijn koffer op de bagageband, niets zo vervelend als er thuis achter komen dat je iemand anders zijn koffer mee hebt genomen natuurlijk!