Lichtkoepels met opstand van Lichtkoepels.info

1 min read
Lichtkoepels.info

In veel woningen is er onvoldoende lichtinval. Lichtinval is erg belangrijk voor de sfeer in iedere woning. Daarnaast draagt een goede lichtinval blij aan een beter dag en nacht ritme. Toch is er een grote groep mensen die het effect van natuurlijk daglicht onderschat. Natuurlijke lichtinval is namelijk beter dan kunstlicht. Kunstlicht wordt ook wel bluelight genoemd. Deze vorm van licht is schadelijk voor de ogen van mensen. Zorg er dus voor dat er voldoende daglicht in je woning komt. Als er op dit moment te weinig daglicht in je woning komt, is het aan te raden om een lichtkoepel aan te schaffen. Een lichtkoepel zorgt voor extra daglicht, dit draagt dus bij aan de sfeer van iedere woning. Lichtkoepels zijn te verkrijgen bij lichtkoepels.info.

Wat is een lichtkoepel?

Een lichtkoepel is een doorzichtige plaat. Deze plaat wordt gemonteerd op je dak. Je kunt een lichtkoepel op een plat dak, een garage, een schuin dak en een overkapping aanbrengen. Door deze lichtkoepel zal er dus meer daglicht op deze plaatsen komen. 

Lichtkoepels.info

Is een lichtkoepel met opstand inbraakwerend?

Er zijn verschillende soorten lichtkoepels. Een van deze varianten is de variant met polycarbonaat, deze is erg slagvast. Doordat deze lichtkoepel slagvast is, is deze bestemd tegen inbraak. Naast inbraakwerend is het ook mogelijk om een isolerende koepel op je dak te plaatsen. Deze lichtkoepel wordt van het materiaal polyester gemaakt.

Lichtkoepels.info