Loungebanken

Reacties zijn gesloten

Loungebanken worden tegenwoordig vaak in tuinen gebruikt onder een afdak waar men lekker kan bijpraten tijdens de zomermaanden. Wanneer je een tuin laat aanleggen, zal een van de wensen een overkapping zijn. Onder die overkapping moet dan natuurlijk een loungehoek komen. Zo’n loungehoek bestaat vaak uit een tafel, stoelen en een loungebank. De stoelen en bank moeten comfortabel zijn.
lounge-bank.nl
De Loungebank
De loungebank wordt tegenwoordig vaak van steigerhout gemaakt. Dat heeft het voordeel dat het sterk is en een mooi uiterlijk heeft. Het grote voordeel is dat een loungebank gemakkelijk zelf gemaakt kan worden. Dat is veel goedkoper dan een kant en klare te kopen. Door een goede tekening te gebruiken kan bijna iedereen zo’n bank maken. Wanneer je de website bouwtekeningtuinmeubelen.nl bekijkt kan je gemakkelijk een lounge set maken. Er staan voldoende verschillende soorten in. Niet alleen de werkvolgorde wordt aangegeven maar ook de materialenlijst die je nodig hebt.
Het zijn vooral de kussens die het zitten op een dergelijke bank lekker maken. In de loungehoek kun je tijdens de avonduren in de zomer gezellig bijkletsen met een hapje en een drankje. Wanneer je een vuurtafel gebruikt, kun je ook tijdens de wat koelere avonden heerlijk buiten genieten. Dus loungebanken in tuinen, maar ook binnen, worden tegenwoordig veelvuldig gebruikt.