Op zoek naar junior vacatures? Kijk op Stagemax.nl!

1 min read

Ben jij op zoek naar junior vacatures? Neem dan eens een kijkje op Stagemax.nl. Ik vond mijn eerste, echte baan via dit bedrijf en heb het erg naar mijn zin op mijn werkplek.

junior vacaturesVacatures geschikt voor starters

Wanneer je net afgestudeerd bent en op zoek gaat naar een eerste passende baan kan dit een spannende aangelegenheid zijn. Stagemax helpt je bij het vinden van een baan door middel van junior vacatures. Dit zijn vacatures speciaal geschikt voor starters op de arbeidsmarkt. In reguliere vacatures staan vaak bepaalde eisen op het gebied van werkervaring. Je moet dan bijvoorbeeld zoveel jaar werkervaring hebben, maar als je net begint heb je nog niet zoveel werkervaring natuurlijk. Stagemax richt zich dan ook speciaal op studenten en afgestudeerden, zo kun je er niet alleen terecht voor een startersbaan, maar ook een stage of een afstudeeropdracht.

Hoe werkt het?

Je kunt zoeken naar junior vacatures op de website, je kunt daarbij onder andere aangeven in welke richting je een baan zoekt en in welke regio je wilt werken. Op die manier kun je gericht zoeken. Wil je ook kunnen solliciteren en vacature alerts via de mail ontvangen? Dan kun je kosteloos inschrijven. Neem nu een kijkje op de website!