Schitterend bed en ruimte over in je kamer

Reacties zijn gesloten

Kinderkamers staan in veel gevallen vol met spullen en kasten, een bureau om aan te knutselen en veel kasten om al het speelgoed in op te bergen. Dan moet er natuurlijk ook nog een bed zijn om in te slapen, met een hoogslaper van Perfecthomeshop.eu heb je geen extra kasten nodig. Met het ingebouwde bureau bespaar je veel ruimte, ook de opbergruimte in het trapje is erg handig gevonden. Op deze manier heeft je kind nog meer dan voldoende ruimte om te spelen in de kamer met zijn vriendjes.

Geweldige slaapplaats voor kinderen

hoogslaper van Perfecthomeshop.eu

Voor kinderen is een hoogslaper van Perfecthomeshop.eu geweldig om in te slapen, aan de andere kant is het bed ook zeer veilig gemaakt. De opstaande randen aan de zijkanten voorkomen dat je zoon of dochter uit bed kan vallen, het materiaal waarmee het bed is gemaakt is hout en MDF. De Europese regels zijn gehanteerd tijdens het vervaardigen, hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een veilig bed waar je kinderen in kunnen slapen.

Kies je eigen kleur

hoogslaper van Perfecthomeshop.eu

Je kunt precies de kleur kiezen die bij de rest van de kinderkamer past, de hoogslaper van Perfecthomeshop.eu is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Wil je een lekker opvallende kleur of hou je het liever een beetje rustig met bijvoorbeeld het zwarte exemplaar. Het matras wat erbij wordt geleverd is voorzien van een hoes, deze hoes kun je eraf ritsen en wassen in de wasmachine. Een vies matras is dus vanaf nu echt verleden tijd, het schuimmatras is van hoge kwaliteit om een goede nachtrust te garanderen.