Een sweater bedrukken: dat is een goed idee!

Reacties zijn gesloten

Een sweater bedrukken met je eigen ontwerp, hoe leuk is dat? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om voor het hele bedrijf sweaters met het logo te laten bedrukken, maar ook voor andere gelegenheden kan het een optie zijn. Wat denk je van een vrijgezellendag? De bruidegom in één soort sweater en de entourage in een andere soort. Verschillende opdrukken, verschillende kleuren, het kan allemaal. Ook zijn er veel verschillende maten te koop. Niet iedereen heeft nu eenmaal hetzelfde lijf. Een sweater bedrukken is niet moeilijk, je regelt dat gemakkelijk online. Hier kun je ook een keuze maken uit alle kleuren en maten. En de opdruk? Die lever je gewoon aan!

Een sweater bedrukken? Kies je eigen ontwerp

Of maak je eigen ontwerp, het kan allemaal. Je kunt online prima advies krijgen over de eisen met betrekking tot drukkwaliteit en dus kan het eigenlijk niet mis gaan. Wil jij sweaters laten bedrukken voor jouw klas? Geen probleem. Wil jij een sweater laten bedrukken voor de verjaardag van je oma, buurman of teamleider? Ook geen probleem. Jij bepaalt precies wat er op de sweater moet komen te staan. Zo heb je in een mum van tijd een uniek exemplaar in handen. Leuk om te houden, maar ook zeker leuk om weg te geven.

Geef eens een sweater cadeau

Dit hoeft niet altijd voor een verjaardag te zijn. Het kan ook een goed idee zijn om een sweater cadeau te geven aan iemand die in de lappenmand zit. Zo'n fijne warme sweater wordt dan extra gewaardeerd. Een sweater bedrukken als herinnering aan een toffe vakantie of een geweldig festival is natuurlijk ook een goed idee. Je kunt dan iedere deelnemer van je vriendengroep een sweater geven als herinnering. Spreek vooral af dat jullie, als jullie weer eens bij elkaar zijn, de sweater zullen dragen. Dan zijn jullie direct goed herkenbaar als vriendengroep.

De meest voorkomende gelegenheden voor een sweater?

Als team. Je hebt een voetbal, handbal, honkbal of wat voor team dan ook. Voor de herkenbaarheid is het dan leuk als je allemaal in dezelfde sweater komt aanzetten bij de tegenpartij. Maar ook op het werk kan zo'n sweater prima. Je hebt dan mooi het logo op het borstzakje, de rug of een mouw en je hoeft geen eigen trui meer aan wanneer je gaat werken. Dit zorgt voor eensgezindheid binnen het bedrijf. Je kunt er zelfs een wedstrijd van maken: wie maakt het mooiste ontwerp. Die sweater laat je dan bedrukken. De meeste stemmen gelden!