Terras windschermen

Reacties zijn gesloten

Mijn zoektocht naar Terras windschermen!

Ik denk dat ik altijd al windschermen heb gehad om te gebruiken op het terras. Dit staat erg leuk op het terras en het is nog handig in gebruik ook. Sinds een tijdje hebben wij geen windschermen meer aangezien er eentje kapot is gegaan en ik het er niet goed uit vind zien als ik die ander laat staan. Deze heb ik er dan ook gelijk vanaf gehaald met de achterliggende gedachten dat ik toch wel nieuwe vinden kan, dit viel nogal tegen….

logo (2)

Tijdens het zoeken in de winkels baalde ik enorm van het feit dat ik het maar niet kon vinden, bij thuiskomst maar verder gaan zoeken op het internet. Tijdens het zoeken op het internet ben ik vrij snel terecht gekomen op de website van Xterior. Hier hadden ze diverse schermen afgebeeld staan om te gebruiken op het terras. Door telefonisch in contact te komen met dit bedrijf kon ik gemakkelijk een afspraak maken om het op te meten met hun.

In feite was ik al verkocht bij het zien van hun website, stukken goedkoper als wat ik elders gezien had! Wel zo prettig om de kosten te weten alvorens je iets aanschaft toch?