Test het leven als vrachtwagenchauffeur bij een rijschool in Tiel

Reacties zijn gesloten

Heb je weleens overwogen om als vrachtwagenchauffeur door het leven te gaan? Je kunt bij Verkeersschool Wesseldijk, rijschool in Tiel de benodigde papieren behalen. Het is wel aan te raden om eerst in gesprek te gaan met de instructeur om erachter te komen of dit echt is wat je wilt. Je werkt namelijk lange dagen en brengt veel tijd alleen door. Toch kleven er een hoop voordelen aan het werk.

Rijschool in Tiel

Na het behalen van je rijopleiding bij een rijschool is geen dag hetzelfde

Ideaal als je snel verveeld raakt. Vooral als je bij een internationaal bedrijf aan de slag gaat. Dan kun je de ene dag iets afleveren in Zwitserland en de volgende dag weer op weg zijn naar Italië. Zo zie je veel van Europa terwijl je ervoor betaald krijgt. Aan de andere kant ben je, op uitzondering van de collega’s die je tegenkomt wanneer je stopt, heel erg op jezelf aangewezen. Gelukkig kun je tegenwoordig handsfree bellen en dus in contact blijven met het thuisfront, maar er zullen momenten zijn dat je wilde dat ze mee konden.

Beroepschauffeur

Je hebt veel flexibiliteit

Veel bedrijven werken met een ploegendienst waarbij je een x-aantal dagen onderweg bent, gevolgd door een x-aantal dagen vrij. Tijdens de vrije dagen kun je doen wat je wilt, terwijl je gewoon doorbetaald wordt. Dat kan niet van veel beroepen gezegd worden. Je geeft dus wel wat vrije tijd op, maar je krijgt er ook weer vrije tijd voor terug.

Na een opleiding bij de rijschool in Tiel is het salaris niet verkeerd

Mocht je zo gelukkig zijn om direct na je een opleiding bij de rijschool in Tiel een baan te scoren dan is het gemiddelde salaris 2.400€ bruto per maand. Dit wordt alleen maar hoger naarmate jouw dienstjaren oplopen, dus tegen de tijd dat je met pensioen gaat heb je waarschijnlijk een leuk salaris opgebouwd.