Vorkheftruck certificaat behalen tijdens tweedaagse cursus

1 min read
Vorkheftruck certificaat behalen

Ik wilde graag mijn vorkheftruck certificaat behalen. Hiermee heb ik meer mogelijkheden binnen het bedrijf waarvoor ik werk. Mijn baas was het hier ook mee eens en dus kon ik mijn vorkheftruck certificaat behalen bij PTC Opleidingen. Zij zijn gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen en vervoeropleidingen voor de logistieke sector. 

Vorkheftruck certificaat behalen bij PTC Opleidingen

Vorkheftruck certificaat behalenJe kunt hier niet alleen je vorkheftruck certificaat behalen maar ook voor hijskraan en hoogwerker. Daarnaast zijn er opleidingen voor BHV en VCA en kun je de collectieve opleiding Code 95 volgen. PTC Opleidingen is dus een echte specialist met meer dan 35 jaar ervaring. Je kunt hier een cursus volgen om je vorkheftruck certificaat te behalen. Deze cursus duurt twee dagen en wordt gegeven op hun locatie in Amersfoort. De cursus bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk deel. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat je een vorkheftruck kunt besturen en bedienen. Je moet ook meer weten over elektriciteit, NEN normen, reparaties etc. Allemaal om te zorgen dat je veilig kunt werken met de vorkheftruck.

Bekijk de mogelijkheden voor jouw vorkheftruck certificaat

Wil jij ook je vorkheftruck certificaat behalen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van PTC Opleidingen en wie weet rijdt jij ook binnenkort op de vorkheftruck.