Workshop djembe percussie

Reacties zijn gesloten

Ga ook een workshop djembe percussie volgen en voel je hierna weer als herboren. Dat dit werkt kan ik met 100% beamen. Vorig jaar heb ik hier voor het eerst aan meegewerkt en daar ben ik erg over te spreken. Tijdens een vakantie die ik via VakantieAnders heb geboekt, kwam ik hiermee in aanraking. Tijdens deze reis was het mogelijk om deel te nemen aan bepaalde workshops en cursussen. In eerst instantie leek het mij niks, maar als ik het niet probeer kom ik er nooit achter of het wel iets voor mij was.

Remmen los tijdens de workshop djembe percussie

Mijn vakantie op de spirituele camping was een geweldige ervaring. Niet alleen heb ik heerlijk kunnen trommelen tijdens de cursus waar ik mijzelf voor opgegeven had. Iets wat ik normaal nooit zo zal doen, maar door de hele sfeer eromheen, juist hier behoefte aan had. Deze trommels hebben ervoor gezorgd dat ik mijzelf beter heb leren kennen. Hoe ik dat precies moet uitleggen weet ik niet. Wel dat ik je kan aanraden om dit zelf een keer uit te gaan vinden. Neem een kijkje op de website van VakantieAnders en boek een geweldige vakantie hier.