Zo kun je het hele jaar door optimaal van je tuin genieten!

2 min read

Ons tuintje is vaak een plek waar we graag wat aantal uurtjes doorbrengen. Of dit nu is met een goed boek, een glas wijn of allebei, je wilt natuurlijk het liefst zo lang mogelijk kunnen genieten van je tuin! Hiermee bedoelen we dat je ook met wat koudere temperaturen je tuin niet hoeft te verwaarlozen en je hier nog steeds tijd kunt doorbrengen. Hoe je dit doet lees je hier!

Koude temperaturen

Helaas is het niet het hele jaar door lekker warm en krijgen we regelmatig te maken met regen, wind of koude temperaturen. Dit wil echter niet zeggen dat je dan alleen maar binnen moet gaan zitten! Ook in de herfst en de winter kun je nog heerlijk genieten van jouw tuintje. Om lekker warm te blijven, kun je bijvoorbeeld terrashaarden aanschaffen. Dit geeft niet alleen warmte af, maar het staat ook nog eens onwijs gezellig! Zo kun je voor de haard gaan zitten onder een kleedje met een warme kop thee. Zo krijg je het niet koud en kun je toch een aantal uurtjes in de tuin gaan zitten! Er zijn verschillende haarden waar je uit kunt kiezen. Neem eens een kijkje op kachelsenhaardenwinkel.nl.

Overkapping

Met een overkapping kun je het hele jaar door droog en beschut in de tuin blijven zitten. In de zomer krijg je onder een verkapping ook nog eens extra schaduw en houdt een overkapping de wind ook goed tegen. Als je hieronder een leuke loungeset zet of een eettafel, kun je dus een super gezellig plekje creëren en leuk aankleden met plantjes. Ook kun je hier een barbecue neerzetten, waardoor je een fijne eethoek krijgt buiten in de tuin. Met een multifunctionele overkapping kun je dus genieten van je tuin in elk seizoen!